Oppskrifter / Dessert

Grønne monstermuffins

60 min Enkel
Til 12 porsjoner
1,00 poseTORO lyse muffins 331g1,50 dlvann1,00 dlflytende margarin12,00 stkmuffinsformer1,00 poseTORO Glasurmiks til ostekrem 126g125,00 gkremost naturell50,00 gmykt, romtemperert smør1,00 stkgrønn konditorfarge

Pynt

1,00 posemarshmallows24,00 stksukkerøyne1,00 pkLakrissnøre

Grønne monstermuffins er kjempegode og enkle å lage. Du kan lage muffinsene på forhånd, og pynte dem med grønn glasur. Deretter kan du ta dem med på festen, og la barna pynte dem selv med det de vil av skummel halloween-pynt. Når du kommer på festen, kan du sette fram muffinsene og pynten i forskjellige skåler, og la barna slippe løs fantasien. De kan feste på det de vil av pynt, og lage sitt eget monster. Det er ingen regler for hvordan et monster skal se ut, så la dem være kreative og ha det gøy.

Slik gjør du

 • 1

  Sett ovnen på 200°C (over- og undervarme).  

 • 2

  Bland til en jevn røre: Muffinsmiks, 1,5 dl vann og 1 dl flytende margarin (eller 100 g smeltet smør).

 • 3

  Fordel røren i ca. 12 mellomstore muffinsformer, ca. ¾ fulle. Stek på midterste rille ca. 15 min.

 • 4

  Lag glasur ved å piske til luftig krem i 5 min med mikser: Glasurmiks, 125 g kremost naturell og 50 g romtemperert smør. Tilsett forsiktig litt og litt grønn konditorfarge i glasuren til passe grønnfarge.

 • 5

  Ha glasuren i en sprøytepose og bruk en tyll som lager små topper. (Du kan også ha glasuren i en liten plastpose og lage et passe stort hull i det ene hjørnet). Sprøyt tett i tett med små topper som dekker hele muffinsen.

 • 6

  Klipp marshmallows opp i biter som ligner på tenner. Del lakrissnøre i passe lengder til å lage munn og du kan også bruke lakrissnøre til øyenbryn.

 • 7

  Pynt muffinsene med øyne, tenner, munn og øyenbryn og lag dem så skummel du ønsker. La gjerne barna pynte sin egen monstermuffins. Vel bekomme!

Dette trenger du