Topping
400,00 gassortert godteriSjokoladekake
200,00 gsmeltet smør3,50 dlvannEr du en som liker å få både i pose og sekk?! Da er denne kaken virkelig noe for deg!
Slik gjør du
- 1
Sett stekeovnen på 180 °C (ved varmluft 170 °C).
- 2
Rør sammen 3,5 dl vann og 200 g smeltet smør (eller 2 dl. flytende margarin) og bland med posens innhold. Rør til en jevn røre. Med mindre du har to like springformer, bør du steke kaken i to omganger. Legg bakepapir i bunnen av en springform (ca. 26 cm i diameter) og smør kantene før du fyller halvparten av røren i. Stek på nederste rille i ca. 15 minutter. Mot slutten av steketiden sjekker du om kaken er ferdig ved å stikke en kakenål el. i midten av kaken. Er nålen uten flytende deig er kaken ferdig. Fordel så resten av deigen i formen og stek kaken som over. Vær obs på steketiden om det ikke er ca. halvparten av deigen du har igjen. Steker en sjokoladekake for lenge blir den tørr.
- 3
Skjær ut kaken av formen.Del kaken i to på tvers. Fyll halvparten av kremen i mellom lagene. Legg sammen kaken i to. Smør resten av kremen på kaken. Pynt med ditt favorittgodteri!