Oppskrifter / Lunsj

Fylt paprika

30 min Enkel
Til 4 porsjoner
1,00 poseTORO Orientalsk Gryte 127g1,00 stkløk2,00 stkhvitløksbåter100,00 gsjampinjong6,00 dlvann1,00 dlananasjuice fra boksen1,00 stksøtpotet1,00 dlIdun Tomatketchup 530g200,00 gmango100,00 ghermetisk ananas100,00 gcashewnøtter2,00 porsjonerkokt ris8,00 stkfargerike paprika150,00 ggulost

Fyll opp paprika med deilig orientalsk gryte for en fargerik og smakfull middag.

Slik gjør du

  • 1

    Hakk løk, hvitløk og sopp og surr det mykt i en kjele med litt matolje. Hell i posens innhold og tilsett vann og ananasjuice. Kok opp under omrøring. Kutt søtpotet i små terninger og ha i kjelen. La det hele småkoke i 10 min under omrøring. Tilsett ketchup, mango i små terninger og ananasbiter. Ha i hele cashewnøtter eller grovhakk dem så vidt. Vend inn kokt ris og halvparten av osten. Smak ev. til med salt og pepper, kok opp og trekk tilside.

  • 2

    Skyll og rens paprikaene. Om de ikke vil stå, kutt av i bunn og legg bunne i paprikaen slik at den blir tett. Fyll dem nå med gryteretten og dryss resten av osten på toppen. Stekes som angitt. Det som er igjen i kjelen serveres ved siden av i en serveringsskål.

  • 3

    Stek Halloumiost i skiver i en middelvarm stekepanne og server til.

Dette trenger du