Fylt paprika

Ingredienser til 4 porsjoner

Fyll opp paprika med deilig orientalsk gryte for en fargerik og smakfull middag.

  • 1,00 pose TORO Orientalsk Gryte 127 g
  • 1,00 stk løk
  • 2,00 stk hvitløksbåter
  • 100,00 g sjampinjong
  • 6,00 dl vann
  • 1,00 dl ananasjuice fra boksen
  • 1,00 stk søtpotet
  • 1,00 dl Idun Tomatketchup
  • 200,00 g mango
  • 100,00 g hermetisk ananas
  • 100,00 g cashewnøtter
  • 2,00 porsjoner kokt ris
  • 8,00 stk fargerike paprika
  • 150,00 g gulost
    • Smakes til med

    • Salt & pepper

      Stekes ved 225° C i ca. 15 min på midterste rille.
    • Serveres med

    • grønn salat
    • Halloumi ost

Fyll opp paprika med deilig orientalsk gryte for en fargerik og smakfull middag.

Slik gjør du:

  1. 1

    Hakk løk, hvitløk og sopp og surr det mykt i en kjele med litt matolje. Hell i posens innhold og tilsett vann og ananasjuice. Kok opp under omrøring. Kutt søtpotet i små terninger og ha i kjelen. La det hele småkoke i 10 min under omrøring. Tilsett ketchup, mango i små terninger og ananasbiter. Ha i hele cashewnøtter eller grovhakk dem så vidt. Vend inn kokt ris og halvparten av osten. Smak ev. til med salt og pepper, kok opp og trekk tilside.

  2. 2

    Skyll og rens paprikaene. Om de ikke vil stå, kutt av i bunn og legg bunne i paprikaen slik at den blir tett. Fyll dem nå med gryteretten og dryss resten av osten på toppen. Stekes som angitt. Det som er igjen i kjelen serveres ved siden av i en serveringsskål.

  3. 3

    Stek Halloumiost i skiver i en middelvarm stekepanne og server til.