Fyll opp paprika med deilig orientalsk gryte for en fargerik og smakfull middag.
Slik gjør du
- 1
Hakk løk, hvitløk og sopp og surr det mykt i en kjele med litt matolje. Hell i posens innhold og tilsett vann og ananasjuice. Kok opp under omrøring. Kutt søtpotet i små terninger og ha i kjelen. La det hele småkoke i 10 min under omrøring. Tilsett ketchup, mango i små terninger og ananasbiter. Ha i hele cashewnøtter eller grovhakk dem så vidt. Vend inn kokt ris og halvparten av osten. Smak ev. til med salt og pepper, kok opp og trekk tilside.
- 2
Skyll og rens paprikaene. Om de ikke vil stå, kutt av i bunn og legg bunne i paprikaen slik at den blir tett. Fyll dem nå med gryteretten og dryss resten av osten på toppen. Stekes som angitt. Det som er igjen i kjelen serveres ved siden av i en serveringsskål.
- 3
Stek Halloumiost i skiver i en middelvarm stekepanne og server til.