Fylt paprika
- Ca. en halv time
- Enkel

Fyll opp paprika med deilig orientalsk gryte for en fargerik og smakfull middag.
- 1,00 pose TORO Orientalsk Gryte 127 g
- 1,00 stk løk
- 2,00 stk hvitløksbåter
- 100,00 g sjampinjong
- 6,00 dl vann
- 1,00 dl ananasjuice fra boksen
- 1,00 stk søtpotet
- 1,00 dl
- 200,00 g mango
- 100,00 g hermetisk ananas
- 100,00 g cashewnøtter
- 2,00 porsjoner kokt ris
- 8,00 stk fargerike paprika
- 150,00 g gulost
Smakes til med
- Salt & pepper
Stekes ved 225° C i ca. 15 min på midterste rille. Serveres med
- grønn salat
- Halloumi ost
Fyll opp paprika med deilig orientalsk gryte for en fargerik og smakfull middag.
Slik gjør du:
- 1
Hakk løk, hvitløk og sopp og surr det mykt i en kjele med litt matolje. Hell i posens innhold og tilsett vann og ananasjuice. Kok opp under omrøring. Kutt søtpotet i små terninger og ha i kjelen. La det hele småkoke i 10 min under omrøring. Tilsett ketchup, mango i små terninger og ananasbiter. Ha i hele cashewnøtter eller grovhakk dem så vidt. Vend inn kokt ris og halvparten av osten. Smak ev. til med salt og pepper, kok opp og trekk tilside.
- 2
Skyll og rens paprikaene. Om de ikke vil stå, kutt av i bunn og legg bunne i paprikaen slik at den blir tett. Fyll dem nå med gryteretten og dryss resten av osten på toppen. Stekes som angitt. Det som er igjen i kjelen serveres ved siden av i en serveringsskål.
- 3
Stek Halloumiost i skiver i en middelvarm stekepanne og server til.