Dessertpizza med sjokolade

Veldig gøy å overraske med pizza til dessert! Server gjerne iskrem ved siden av.

30 min

Ingredienser

( 6 porsjoner )

1 pose Pizzabunn

2,5 dl lunkent vann

100 g kremost naturell

0,5 boks Nugatti Crisp

50 g hvit sjokolade

1 beger friske bringebær

Topping:

0,5 stk granateple

1 stk mango

Fremgangsmåte

1. Bunn: Bland posens innhold med lunkent vann (ca. 40 °C). Elt deigen lett og del den i to. Kjevles ut runde og legges på stekebrett med bakepapir.

2. Bre et lag kremost utover bunnene, deretter litt Nugatti her og der. Stek pizzaene i ca. 7 minutter midt i ovnen. Løft dem ut og dryss over høvlet hvit sjokolade og friske bringebær.

3. Stek videre i 3-5 min eller til bunnene begynner å bli gylne.

4. Mangosaus: Skjær bort skall og sten fra mangoen og kjør fruktkjøttet ved hjelp av stavmikser til en glatt saus. Smak til med litt presset sitron og litt flytende honning, ev. melis. Virker den litt tykk, tilsett vann til ønsket konsistens.

5. Dryss frø fra granateplet over og mangosaus. Server!