Søk

Dessertpizza med sjokolade

Ingredienser til 6 porsjoner

Veldig gøy å overraske med pizza til dessert! Server gjerne iskrem ved siden av.

  • 1,00 pose TORO Pizzabunn 370 g
  • 2,50 dl lunkent vann
  • 100,00 g kremost naturell
  • 0,50 boks Nugatti
  • 50,00 g hvit sjokolade
  • 1,00 beger friske bringebær
  • Topping

  • 0,50 stk granateple
  • 1,00 stk mango

Veldig gøy å overraske med pizza til dessert! Server gjerne iskrem ved siden av.

Slik gjør du:

  1. 1Bunn: Bland posens innhold med lunkent vann (ca. 40 °C). Elt deigen lett og del den i to. Kjevles ut runde og legges på stekebrett med bakepapir.
  2. 2Bre et lag kremost utover bunnene, deretter litt Nugatti her og der. Stek pizzaene i ca. 7 minutter midt i ovnen. Løft dem ut og dryss over høvlet hvit sjokolade og friske bringebær.
  3. 3Stek videre i 3-5 min eller til bunnene begynner å bli gylne.
  4. 4Mangosaus: Skjær bort skall og sten fra mangoen og kjør fruktkjøttet ved hjelp av stavmikser til en glatt saus. Smak til med litt presset sitron og litt flytende honning, ev. melis. Virker den litt tykk, tilsett vann til ønsket konsistens.
  5. 5Dryss frø fra granateplet over og mangosaus. Server!

Dette trenger du