Tilsetning
4,00 tskakaoPynt
50,00 ghakket sjokoladeHvis du vil lage en dessert som er perfekt til festlige anledninger som julebord eller nyttårsaften, kan du prøve crème brûlée med sjokolade. Denne desserten har en sprø karamelltopp og en fløyelsmyk sjokoladekrem under. Du kan variere smaken på toppen ved å bruke ulike typer sjokolade, som mørk, lys eller hvit. Crème brûlée med sjokolade er en enkel dessert å lage, men den vil likevel imponere gjestene dine med sin rike og dekadente smak.
Slik gjør du
- 1
Sett frem 6 porsjonsformer, f.eks. suffléskåler.
- 2
Bland begge posene TORO Crème brûlée med 3 dl melk, 3 dl kremfløte og 4 ts kakao.
- 3
Kok opp under omrøring og hell raskt over i formene. Sett desserten i kjøleskap til den har stivnet, ca. 4 timer.
- 4
Rett før servering fordeler du 1 ts karamellsukker over hver crème brûlée og lar dem stå ca. 5 minutter. Strø litt hakket sjokolade over hver dessert. (Ønsker du et hardere lokk kan du bruke en crème brûlée-brenner.)