
Crème Brûlée regnes av mange som den ultimate desserten, perfekt til de finere anledningene som julebord eller nyttårsaften. Feststemte gjester med glitrende kjoler og pentøy kan knapt ønske seg noe bedre til dessert enn nettopp en Crème Brûlée med sjokolade. Det mange kanskje ikke vet om Crème Brûlée er at den lar seg perfekt kombinere med smaker som sjokolade, krydder eller kaffe, i stedet for den originale smaken av vanilje. Opplevelsen av det harde lokket med den fløyelsmyke konsistensen under lar det ikke være noen tvil om akkurat hvilken dessert du spiser. For alle sjokoladeelskere der ute som alltid lar ønsket om noe med sjokolade styre dessertvalget får de nå i pose og sekk – nemlig en deilig Crème Brûlée med sjokolade. I tillegg er den enkel å lage.
Slik gjør du
- 1
Bland de to posene fra pakken med TORO Crème brûlée med 3 dl melk, 3 dl kremfløte og 4 ts kakao.
- 2
Kok opp under omrøring. Fordel i seks serveringsglass.
- 3
Sett serveringsglassene i kjøleskap i 4 timer, eller til den har stivnet.
- 4
Fordel 1 ts karamellsukker over hver porsjon 5 minutter før servering og topp med litt hakket mørk sjokolade Ønsker du et hardere lokk kan du bruke en Crème brûlée-brenner.