Oppskrifter / Dessert

Crème Brûlée med sitron

240 min Enkel
Til 6 porsjoner
1,00 tssitronskall (fin revet)2,00 sssitronsaft3,00 dlkremfløte3,00 dlmelk1,00 pkTORO Crème brûlée 130 g

Nå som det nye året er i gang passer det perfekt med en frisk vri på desserten. Syrlig sitron er overraskende godt i kaker og desserter og crème brûlée med sitron er intet unntak. Den syrlige sitronen passer perfekt med den søte vaniljesmaken og gir desserten en helt ny vri. Server denne neste gang du har gjester og du vil garantert få både skryt og komplimenter.Crème Brûlée med sitron vil garantert sikre deg skryt og komplimenter fra gjestene for den fantastiske smaken. Syrlig sitron er overraskende godt i kaker og desserter og crème brûlée med sitron er intet unntak. Den syrlige sitronen passer perfekt med den søte vaniljesmaken og gir desserten en helt ny vri.

Slik gjør du

 • 1

  Bland de to posene i pakken med TORO Crème brûlée med 3 dl melk og 3 dl kremfløte.

 • 2

  Kok opp under omrøring. Rør inn to spiseskjeer med sitronsaft og 1 teskje med finrevet sitronskall og fordel i seks serveringsskåler

 • 3

  Sett serveringsglassene i kjøleskap i 4 timer, eller til de har stivnet.

 • 4

  Fordel 1 ts karamellsukker over hver porsjon 5 minutter før servering (karamellsukkeret vil stivne av seg selv når det får stå litt). Ønsker du et hardere lokk kan du bruke en Crème brûlée-brenner.

Dette trenger du