Tilsetning
2,00 sssitronsaft1,00 tsfinrevet sitronskallCrème brûlée med sitron er en frisk og deilig dessert som passer perfekt til det nye året. Denne desserten kombinerer den syrlige smaken av sitron med den søte og kremete vaniljekremen. Sitronen gir en overraskende god kontrast og en ny vri på den klassiske crème brûlée. Dette er en dessert som vil imponere gjestene dine med sin fantastiske smak og utseende.
Slik gjør du
- 1
Sett frem 6 porsjonsformer f.eks. suffléskåler.
- 2
Bland begge posene TORO Crème Brûlée med 3 dl melk og 3 dl kremfløte i en kasserolle.
- 3
Kok opp under omrøring og rør deretter inn 2 spiseskjeer sitronsaft og 1 teskje finrevet sitronskall. Hell raskt over i formene og sett desserten i kjøleskap til den har stivnet, ca. 4 timer.
- 4
Rett før servering fordeler du 1 ts karamellsukker over hver crème brûlée og lar dem stå ca. 5 minutter. Karamellsukkeret vil stivne av seg selv når det får stå litt. Ønsker du et hardere lokk kan du bruke en crème brûlée-brenner.