
Pynt
250,00 gsommerbær (f.eks. blåbær, bringebær, bjørnebær)Crème Brûlée med bær er en sommerlig vri på dessert-klassikeren. Når det først er sommerferie er det jo lov til å kose seg litt ekstra. Da er Crème Brûlée med sommerbær en fantastisk dessert som både gleder og imponerer. Bærene gir en frisk vri til den ellers søte crème brûléen og med det sprø lokket av karamellsukker får man en fristende kombinasjon som virkelig evner å runde av sommermåltidet på best mulig måte.
Slik gjør du
- 1
Bland to poser med TORO Crème brûlée med 3 dl melk og 3 dl kremfløte.
- 2
Kok opp under omrøring. Fordel i seks serveringsskåler. Jo lavere skålene er, jo bedre vil bærene synes. Her har vi brukt lave former og kaffeskåler.
- 3
Legg bær forsiktig oppi slik at de stikker litt opp
- 4
Sett serveringsglassene i kjøleskap i 4 timer, eller til de har stivnet.
- 5
Fordel 1 ts karamellsukker over hver porsjon 5 minutter før servering (karamellsukkeret vil stivne av seg selv når det får stå litt). Ønsker du et hardere lokk kan du bruke en Crème brûlée-brenner.