Pynt
250,00 gsommerbær (f.eks. bringebær, blåbær, bjørnebær)Nyt sommeren med Crème Brûlée med bær. Denne desserten er en frisk og fristende vri på den franske favoritten. Med TORO kan du lage en kremet og knasende Crème Brûlée med et lag av sommerbær på toppen. Bærene gir en syrlig kontrast til den søte karamellen, og skaper en harmonisk smaksopplevelse. Crème Brûlée med bær er en perfekt dessert for å kose seg litt ekstra i sommerferien, og den vil garantert imponere gjestene dine. Følg denne oppskriften som gir 6 porsjoner, og server en deilig dessert.
Slik gjør du
- 1
Sett frem 6 porsjonsformer, gjerne lave skåler da vil bærene synes bedre. Her har vi brukt lave skåler og kaffeskåler.
- 2
Bland begge posene TORO Crème Brûlée med 3 dl melk og 3 dl kremfløte i en kasserolle.
- 3
Kok opp under omrøring og hell raskt over i formene/skålene. Sett desserten i kjøleskap til den har stivnet, ca. 4 timer.
- 4
Rett før servering fordeler du 1 teskje karamellsukker over hver crème brûlée og lar dem stå ca. 5 minutter. Karamellsukkeret vil stivne av seg selv når det får stå litt. Ønsker du et hardere lokk kan du bruke en Crème brûlée-brenner.
- 5
Legg forsiktig bær oppå toppen, dette gir en frisk og deilig vri til den søte desserten. NYT!