Søk

Crème brûlée jul

Ingredienser til 6 porsjoner

Crème brûlée jul går raskt å lage, imponerer gjestene og har en deilig smak av jul som virkelig setter prikken over i’en på julestemningen. Crème brûlée med julekrydder kommer garantert til å falle i smak hos gjestene dine – julekrydrene gir en herlig smak av jul som virkelig evner å runde av en bedre julemiddag. I tillegg kan denne desserten lages dagen i forveien, slik at du kan bruke tid på å få julemiddagen på bordet og gjøre huset klart til at gjestene ankommer. Bare husk å ta serveringsformene ut av kjøleskapet en time før servering, topp med karamellsukker og server!

  • 1,00 pk TORO Crème brûlée 130 g
  • 3,00 dl melk
  • 3,00 dl fløte
  • Julekrydder

  • 0,50 ts ingefær
  • 0,50 ts nellik
  • 0,50 ts pepper
  • 0,50 ts kanel

Crème brûlée jul går raskt å lage, imponerer gjestene og har en deilig smak av jul som virkelig setter prikken over i’en på julestemningen. Crème brûlée med julekrydder kommer garantert til å falle i smak hos gjestene dine – julekrydrene gir en herlig smak av jul som virkelig evner å runde av en bedre julemiddag. I tillegg kan denne desserten lages dagen i forveien, slik at du kan bruke tid på å få julemiddagen på bordet og gjøre huset klart til at gjestene ankommer. Bare husk å ta serveringsformene ut av kjøleskapet en time før servering, topp med karamellsukker og server!

Slik gjør du:

  1. 1Bland de to posene fra pakken med TORO Crème brûlée med 3 dl melk, 3 dl kremfløte og julekrydderet
  2. 2Kok opp under omrøring. Fordel i seks serveringsglass.
  3. 3Sett serveringsglassene i kjøleskap i 4 timer, eller til den har stivnet.
  4. 4Fordel 1 ts karamellsukker over hver porsjon 5 minutter før servering.

Hastverk?

Crème brûlée kan lages dagen før, men ta den da ut av kjøleskapet ca. 1 time før servering.

Creme Brulee brenner?

Ønsker du et hardere lokk kan du bruke en Crème brûlée-brenner.