Cookies sandwich

50 min Enkel
Til 16 porsjoner
1,00 poseTORO Cookies double chocolate 286g1,00 stkegg3,00 ssolje (f.eks rapsolje)

Fyll

1,00 boksvaniljeis

Pynt

1,00 boksKakestrøssel

Cookies med is er en perfekt variasjon til kakebordet. Få ting sier mer sommer enn is med strøssel og her får du nettopp det, men med deilige sjokolade cookies på begge sider. Oppskriften gir cirka 16 cookies.

Slik gjør du

  • 1

    Sett stekeovnen på 175 °C (over- og undervarme). Bland og kna sammen: – Cookiesmiks, 1 egg og 3 ss olje. Kna deigen godt sammen. Obs! Deigen skal være fast.

  • 2

    Kle en stekeplate med bakepapir. Bruk to teskjeer til å lage små emner. Ta en liten del av deigen ved bruk av den ene teskjeen. Løsne deigen fra teskjeen og sett den på stekeplaten ved hjelp av den andre teskjeen. Emnene skal ikke trykkes flate og du må ha litt plass mellom hver, da de vil bre seg utover når de stekes. Deigen fordeles til ca. 16 emner (4×4 rader) og stekes så på midterste rille i ca. 10 minutter.

  • 3

    Avkjøl kakene litt før du tar dem av stekebrettet. De vil være myke når du tar de ut, men stivner etter hvert.

  • 4

    Sett frem isen litt før du skal servere, da den bør være litt myk slik at det er lett å forme kuler til å legge mellom cookiesene.

  • 5

    Fordel strøssel i små skåler slik at man kan legge en kule is mellom to cookies, klemme dem sammen og dyppe kantene ned i strøsselet. Kos deg med cookiesene og riktig god helg!

Dette trenger du