Topping
2,00 dlkremfløte5,00 dlferdig vaniljekremPynt
200,00 gdet du ønsker av frukt og bærHvis du er på utkikk etter en deilig dessert som er enkel å lage, kan du prøve brownies med vaniljekrem og bær. Dette er en perfekt kombinasjon av sjokolade, krem og friske bær som vil tilfredsstille både store og små og som passer til enhver anledning.
Slik gjør du
- 1
Sett stekeovnen på varmluft 165 °C. Bland lett sammen med slikkepott til en jevn, tykk røre: Browniesmiks, 1 egg, 1 dl vann og 1 dl flytende margarin (eller 100 g smeltet smør.)
- 2
Finn frem en rund kakeform (ca. 26 cm i diameter), smør den godt og legg bakepapir i bunnen. Fordel røren ved hjelp av en slikkepott i formen. Stek på midterste rille i 25-30 minutter. Avkjøl kaken på rist i formen.
- 3
Pisk kremfløten til krem. Rør vaniljekremen glatt og bland forsiktig inn kremen. Ta kaken ut av formen og sett den på kakefat. Fordel kremen oppå kaken. Pynt som ønsket eller slik som på bildet.