Oppskrifter / Dessert

Bringebærbrownies med hvit sjokolade

45 min Enkel
Til 12 porsjoner
1,00 poseTORO Brownies 552g1,00 stkegg1,00 dlvann1,00 dlflytende margarin

Tilbehør

100,00 ggrovhakket hvit sjokolade1,00 begerbringebær

Her får du oppskriften på bringebærbrownies med hvit sjokolade. Den myke konsistensen og søte sjokoladesmaken fra Brownies passer perfekt med friske bringebær. Sammen med biter av hvit sjokolade blir dette en drøm av en kake. Kombinasjonen bringebær og sjokolade må være en av de beste.

Slik gjør du

  • 1

    Sett stekeovnen på varmluft 165 °C (ved over- og undervarme 175°C). Grovhakk 100 g hvit sjokolade.

  • 2

    Rør sammen med slikkepott til en jevn røre – Browniesmiks, 1 egg, 1 dl vann og 1 dl flytende margarin (eller 100 gram smeltet smør). Bland inn ca. 75 g hvit sjokolade.

  • 3

    Fordel ca. halvparten av røren i en liten bakepapirkledd langpanneform (20×30 cm). Dryss deretter bringebærene jevnt over og fordel resten av røren oppå ved hjelp av en slikkepott. (Får du ikke tak i ferske bringebær, kan du bruke frosne. Dryss de over rett fra fryseren).

  • 4

    Stek kaken på midterste rille ca. 25 minutter. Bruker du en større form må du redusere steketiden. Avkjøl kaken i formen og skjær i biter.

  • 5

    Pynt med bringebær og resten av den grovhakkede hvite sjokoladen. Serverer du kaken når den fortsatt er lun, vil du ha flytende hvit sjokolade inni. NYT!

Dette trenger du