Brownies med mokkakrem

Brownies med mokkakrem
Ingredienser til 12 porsjoner

Her får du oppskriften til saftig brownies med mokkakrem, som er en luftig krem med smak av kaffe som passer perfekt til brownies. Hjemmelaget brownies inneholder masse sjokolade, og med denne oppskriften blir kaken skikkelig seig. Verdens beste brownies får du fra TORO. Denne oppskriften gir ca. 12 saftig kakestykker.

Her får du oppskriften til saftig brownies med mokkakrem, som er en luftig krem med smak av kaffe som passer perfekt til brownies. Hjemmelaget brownies inneholder masse sjokolade, og med denne oppskriften blir kaken skikkelig seig. Verdens beste brownies får du fra TORO. Denne oppskriften gir ca. 12 saftig kakestykker.

Slik gjør du:

  1. 1

    Sett stekeovnen på varmluft 165 °C. Rør sammen 1 egg, 1 dl vann og 100 gram smeltet smør. Bland sammen med posens innhold og rør til en jevn, tykk røre.

  2. 2

    Bruk en rund form på ca 22-24 cm i diameter. Smør formen og legg bakepapir i bunnen. Fordel røren jevnt ved hjelp av en slikkepott. Stek så på midterste rille i 30-35 minutter.

  3. 3

    Avkjøl kaken i formen. Ta den avkjølte kaken ut av formen og legg på fat. Mens kaken avkjøles lager du mokkakremen.

  4. 4

    Pisk kremfløten ( ikke for stiv). Bland TORO Sjokoladeglasur med smak av mokka som anvist på pakken med 2 ss vann og tilsett 1 ss sterk kaffe. Bland glasuren inn i kremen og rør godt sammen.

  5. 5

    Fordel mokkakremen over den avkjølte kaken ved hjelp av en slikkepott. Pynt med revet eller høvlet sjokolade.