


Ha juleverksted og bak saftige Brownies julekaker til jul. Det blir ikke saftigere enn disse herlige spiselige gavene, som garantert vil falle i smak hos både store og små. Denne oppskriften gir ca. 12-16 spiselige gaver, det spørs hvor store du skjærer stykkene.
Sett stekeovnen på varmluft 165 °C. Bland sammen 1 egg, 1 dl vann og 100 gram smeltet smør (eller 1 dl flytende margarin) med en slikkepott. Bland sammen med posens innhold og rør til en jevn, tykk røre.
Fordel røren i en liten langpanneform (20 x 30 cm). Smør formen og legg bakepapir i bunnen (klipp gjerne til så får du en penere og rettere kant rundt kaken). Fordel røren jevnt ved hjelp av en slikkepott. Stek på midterste rille i 25-30 minutter. Bruker du en større form må du tilpasse steketiden.
Avkjøl kaken i formen (gjerne over natten om du har mulighet til det). Når brownien er helt avkjølt kan du ta den ut av formen og skjære den i 12-16 stykker.
Pisk sammen 1 pk. (125 g) kremost naturell og 50 g mykt, romtemperert smør. Tilsett deretter innholdet i TORO Glasurmiks til Ostrekem, og og pisk til en luftig krem (ca. 5 minutter).
Pynt kakestykkene med hvit og rød Ostekremglasur, Non Stop og kakestrøssel.