Kake
1,00 stkegg1,00 dlvann100,00 gsmeltet smør eller margarinSjokolademousse
3,00 dlmelkPå utkikk etter en enkel festkake? Denne varianten topper alle festkaker, fordi den er en kombinasjon av brownies og sjokolademousse. Det gjør festkaken til en vinner for alle sjokoladeelskere – og de er det mange av. Så hvorfor ikke servere en skikkelig Brownies Festkake neste gang dere har gjester. Antall festlige kakestykker er 12.
Slik gjør du
- 1
Sett stekeovnen på varmluft 165 °C. Rør sammen 1 egg, 1 dl vann og 100 gram smeltet smør. Bland sammen med posens innhold og rør til en jevn, tykk røre.
- 2
Bruk en rund form på ca 22-24 cm i diameter. Smør formen og legg bakepapir i bunnen. Fordel røren jevnt ved hjelp av en slikkepott. Stek så på midterste rille i 30-35 minutter.
- 3
Avkjøl kaken i formen. Mens kaken avkjøles lager du sjokolademoussen. Bland de to posene med TORO Sjokolademousse med 3 dl melk. Pisk med en mikser i 5 minutter
- 4
Fordel sjokolademoussen over brownien i formen og sett hele formen i kjøleskap i minimum 30 min
- 5
Ta kaken ut av kjøleskapet og ut av formen rett før servering. Skjær rundt kanten med kniv for å løsne den fra formen. Pynt med kremtopper, sjokoladesaus og server!