Oppskrifter / Dessert

Brownies Festkake

60 min Enkel
Til 12 porsjoner

Kake

1,00 poseTORO Brownies 552g1,00 stkegg1,00 dlvann1,00 dlflytende margarin

Sjokolademousse

1,00 pkTORO Sjokolademousse 94g3,00 dlmelk

Hvis du vil imponere gjestene dine med en enkel og deilig festkake, bør du prøve denne oppskriften som kombinerer brownies og sjokolademousse. Denne festkaken er en drøm for alle som elsker sjokolade, og den er lett å lage. Du trenger bare noen få ingredienser og litt tid, så har du en fantastisk Brownies Festkake som alle vil nyte. Oppskriften gir 12 saftige og smakfulle kakestykker.

Slik gjør du

 • 1

  Sett stekeovnen på varmluft 165 °C. Bland sammen med slikkepott til en jevn røre: Browniesmiks, 1 egg, 1 dl vann og 1 dl flytende margarin (eller 100 gram smeltet smør).

 • 2

  Bruk en rund form ca. 24 cm i diameter, smør formen og legg bakepapir i bunnen. Fordel røren jevnt i formen ved hjelp av en slikkepott. Stek på midterste rille i 30-35 minutter og avkjøl kaken i formen.

 • 3

  Mens kaken avkjøles lager du sjokolademoussen. Bland begge posene TORO Sjokolademousse med 3 dl melk og pisk med mikser i 5 minutter.

 • 4

  Fordel sjokolademoussen over den avkjølte browniesen i formen og sett hele formen i kjøleskap i minimum 1 time.

 • 5

  Før servering skjær rundt kanten av kaken med en kniv for å løsne den fra formen og sett den på et kakefat. Om du vil kan du pynte med kremtopper og litt sjokoladesaus. Nyt denne fantastiske sjokolade festkaken!

Dette trenger du