Oppskrifter / Dessert

Brownies-Edderkopper

45 min Enkel
Til 12 porsjoner
1,00 poseTORO Brownies 552g1,00 stkegg1,00 dlflytende margarin1,00 dlvann

Pynt

1,00 poselakrissnører50,00 gsmeltet sjokolade

Hvis du vil lage noe enkelt og skummelt godt til Halloween, kan du lage en brownies formet som en edderkopp. Browniesen er myk og smaker kjempegodt av sjokolade. For å lage edderkopper stikker du ut kropper med en utstikkerform, bruker lakrissnører som bein og kakepyntøyne som øyne. Du kan bruke litt smeltet sjokolade til å feste øynene på kaken. Disse brownies-edderkoppene vil garantert imponere både store og små på Halloween-festen.

Slik gjør du

  • 1

    Sett stekeovnen på varmluft 165 °C (over- og undervarme 175 °C). Rør sammen med slikkepott til en jevn røre: Browniesmiks, 1 egg, 1 dl vann og 1 dl flytende margarin (eller 100 gram smeltet smør).

  • 2

    Fordel røren ved hjelp av en slikkepott i en liten bakepapirkledd langpanneform (20×30 cm). Stek på midterste rille ca. 25 minutter. Bruker du en større form, må du redusere steketiden med ca. 5 minutter. Avkjøl kaken i formen.

  • 3

    Lag kropper til edderkoppene ved å stikke ut rundinger med en utstikker eller glass (ca. 6 cm i diameter). Bruk litt smeltet sjokolade for å feste øyne på toppen. Lag noen hull på hver side av kroppen med en grillpinne e.l og stikk lakrissnører i hullene som er kuttet i passe lengder til bein.

Dette trenger du