Oppskrifter / Dessert

Brownie Cookies kake

45 min Enkel
Til 12 porsjoner
1,00 poseTORO Brownies 552g1,00 stkegg1,00 dlvann1,00 dlflytende margarin1,00 poseTORO Cookies double chocolate 286g3,00 ssolje (f.eks rapsolje)1,00 stkegg

Brownies toppet med sjokoladecookies er en morsom vri på den kjente browniesen. Den er som brownies, myk inni, men har et deilig sprøtt lag av cookies på toppen. Mange liker kaker med litt crunch, og det får du her. TORO Brownies har en fantastisk smak av sjokolade og med mørke og hvite sjokoladebiter fra TORO Cookies Double Chocolate er dette en digg kake. Med denne oppskriften går det lett som en lek og du får en herlig 2 i 1 variant av den kjente og kjære TORO Browniesen.

Slik gjør du

  • 1

    Sett stekeovnen på 165 °C varmluft (over- og undervarme 175 °C). Tilbered de to kakene i hver sin bakebolle

  • 2

    Lag først Brownies. Rør sammen med slikkepott til en jevn røre: Browniesmiks, 1 egg, 1 dl vann og 1 dl flytende margarin (eller 100 g smeltet smør). Fordel røren ved hjelp av en slikkepott i en liten bakepapirkledd langpanne (ca. 20×30 cm).

  • 3

    Lag deretter cookies deigen. Bland og kna godt sammen: Cookiesmiks, 1 egg og 3 ss nøytral olje. Dryss deigen over Browniesen (som allerede er i formen).

  • 4

    Stek på nederste rille i ca. 30 minutter. Avkjøl kaken i formen (så den får satt seg).

Dette trenger du