Det skal ikke mer til enn et par pakker bacon og litt fantasi for å virkelig ta lasagnen til nye høyder. Og om det skal være ost? Javisst!
Slik gjør du
- 1
Sett ovnen på 180 grader varmluft. Brun 400 g kjøttdeig i en gryte eller stor stekepanne, ha i finhakkete grønnsaker. Trekk pannen av varmen. Tøm sauseposens innhold over og bland godt. Hell på grovhakkete tomater og melk under omrøring og kok 2 minutter. Rør inn ost i sausen. Smak til med salt og pepper om du ønsker.
- 2
Bruk en storbrødform på 1,5-2 liter. Legg bacon fra midten av brødformen slik at endene ligger over kanten (spar 8-10 baconskiver til å legge på toppen). Legg saus og pastaplater lagvis, knekk opp platene dersom du må tilpasse til formen.
- 3
Pakk hele lasagnen ferdig i bacon slik at hele lasagnen er dekket. Stek 45 minutter og la formen hvile 15 minutter. Velv ut av formen og skjær i porsjonsstykker. Server med din favorittsalat og nylaget pepperotsalat.