Baconlasagne med selleri og gulrot

Ingredienser til 4 porsjoner

Det skal ikke mer til enn et par pakker bacon og litt fantasi for å virkelig ta lasagnen til nye høyder. Og om det skal være ost? Javisst!

  • 1,00 pk TORO Lasagne 202 g
  • 400,00 g kjøttdeig
  • 1,00 boks hakkete tomater
  • 4,00 dl melk
  • 150,00 g revet ost
  • 400,00 g skivet bacon
  • 2,00 stilker stangselleri
  • 2,00 stk gulrøtter
    • Digg pepperotdressing!

    • Rør sammen rømme og finrevet pepperrot, sitronskall og saft. Smak til med salt og pepper.

Det skal ikke mer til enn et par pakker bacon og litt fantasi for å virkelig ta lasagnen til nye høyder. Og om det skal være ost? Javisst!

Slik gjør du:

  1. 1

    Sett ovnen på 180 grader varmluft. Brun 400 g kjøttdeig i en gryte eller stor stekepanne, ha i finhakkete grønnsaker. Trekk pannen av varmen. Tøm sauseposens innhold over og bland godt. Hell på grovhakkete tomater og melk under omrøring og kok 2 minutter. Rør inn ost i sausen. Smak til med salt og pepper om du ønsker.

  2. 2

    Bruk en storbrødform på 1,5-2 liter. Legg bacon fra midten av brødformen slik at endene ligger over kanten (spar 8-10 baconskiver til å legge på toppen). Legg saus og pastaplater lagvis, knekk opp platene dersom du må tilpasse til formen.

  3. 3

    Pakk hele lasagnen ferdig i bacon slik at hele lasagnen er dekket. Stek 45 minutter og la formen hvile 15 minutter. Velv ut av formen og skjær i porsjonsstykker. Server med din favorittsalat og nylaget pepperotsalat.

Dette trenger du