Søk

Amerikanske pannekaker

Ingredienser til 6 porsjoner

Amerikanske pannekaker kan spises til frokost, lunsj og middag! Små og tykke pannekaker som er enkle å lage. I denne oppskriften bruker vi faktisk TORO Vaffelrøre for å lage amerikanske pannekaker. Det fungerer utmerket å steke røren i stekepannen og pannekakene blir både søte og tykke. Gjerne server med bacon og lønnesirup for den «ekte» amerikanske følelsen.

Amerikanske pannekaker kan spises til frokost, lunsj og middag! Små og tykke pannekaker som er enkle å lage. I denne oppskriften bruker vi faktisk TORO Vaffelrøre for å lage amerikanske pannekaker. Det fungerer utmerket å steke røren i stekepannen og pannekakene blir både søte og tykke. Gjerne server med bacon og lønnesirup for den «ekte» amerikanske følelsen.

Slik gjør du:

  1. 1Rør sammen vann og smeltet smør eller flytende margarin. Bland med posens innhold og visp til en jevn og glatt røre
  2. 2La røren svelle i noen minutter
  3. 3Bruk smør til steking og vent til pannen er ordentlig varm før du begynner. Stek pannekakene (ca 15 cm i diameter). Når pannekakene får en «boblete» hinne kan du snu de. Stek videre til pannekakene har en gyllenfarge på begge sider.
  4. 4Stable pannekakene i et tårn, og server de med din favoritt topping

Produkt