Amerikanske pannekaker kan spises til frokost, lunsj og middag! Små og tykke pannekaker som er enkle å lage. I denne oppskriften bruker vi faktisk TORO Vaffelrøre for å lage amerikanske pannekaker. Det fungerer utmerket å steke røren i stekepannen og pannekakene blir både søte og tykke. Gjerne server med bacon og lønnesirup for den «ekte» amerikanske følelsen.
Slik gjør du
- 1
Rør sammen vann og smeltet smør eller flytende margarin. Bland med posens innhold og visp til en jevn og glatt røre
- 2
La røren svelle i noen minutter
- 3
Bruk smør til steking og vent til pannen er ordentlig varm før du begynner. Stek pannekakene (ca 15 cm i diameter). Når pannekakene får en «boblete» hinne kan du snu de. Stek videre til pannekakene har en gyllenfarge på begge sider.
- 4
Stable pannekakene i et tårn, og server de med din favoritt topping