Amerikanske pannekaker

Amerikanske pannekaker
Ingredienser til 6 porsjoner

Amerikanske pannekaker kan spises til frokost, lunsj og middag! Små og tykke pannekaker som er enkle å lage. I denne oppskriften bruker vi faktisk TORO Vaffelrøre for å lage amerikanske pannekaker. Det fungerer utmerket å steke røren i stekepannen og pannekakene blir både søte og tykke. Gjerne server med bacon og lønnesirup for den «ekte» amerikanske følelsen.

  • 1,00 TORO Vafler 246 g
  • 4,00 dl vann
  • 75,00 g smeltet smør
  • smør til steking
    • Serveres med

    • Lønnesirup

Amerikanske pannekaker kan spises til frokost, lunsj og middag! Små og tykke pannekaker som er enkle å lage. I denne oppskriften bruker vi faktisk TORO Vaffelrøre for å lage amerikanske pannekaker. Det fungerer utmerket å steke røren i stekepannen og pannekakene blir både søte og tykke. Gjerne server med bacon og lønnesirup for den «ekte» amerikanske følelsen.

Slik gjør du:

  1. 1

    Rør sammen vann og smeltet smør eller flytende margarin. Bland med posens innhold og visp til en jevn og glatt røre

  2. 2

    La røren svelle i noen minutter

  3. 3

    Bruk smør til steking og vent til pannen er ordentlig varm før du begynner. Stek pannekakene (ca 15 cm i diameter). Når pannekakene får en «boblete» hinne kan du snu de. Stek videre til pannekakene har en gyllenfarge på begge sider.

  4. 4

    Stable pannekakene i et tårn, og server de med din favoritt topping

Dette trenger du