Glutenfri

Produkter og oppskrifter

Er det en i familien som ikke tåler gluten? Eller kanskje en gjest? Glutenallergi (cøliaki) eller glutenintoleranse er langt fra morsomt. Noen personer blir syke av å spise glutenholdige kornsorter som hvete, bygg, rug og spelt, og må spise glutenfri kost.

 

Her finner du en oversikt over alle våre glutenfrie produkter til middag og baking, og gode oppskrifter som er glutenfrie – slik at det er litt lettere for deg å vite hva du kan servere til noen som ikke tåler gluten.

 

Hva er gluten?

Gluten er et protein som finnes i de vanligste kornslagene våre: hvete, spelt, rug og bygg og alle varianter og hybrider av disse kornsortene. Havre er i utgangspunktet glutenfritt, men det kan bli forurenset av andre kornslag under produksjonen.

 

I flere år har vi produsert glutenfrie produkter, under serien TORO Fri. Dette for å gjøre det enkelt for deg å kunne velge produkter til baking og til middag. Vi håper du finner noe som frister!

 

Glutenfri-vegetarlasagne-i-form

Glutenfri middag

Trenger du tips middager uten gluten? Her finner du en oversikt over våre produkter som gjør det raskt og enkelt å lage glutenfri middag.

Les mer
Sjokoladekake

Glutenfri kaker og desserter

Glutenallergi trenger ikke sette en stopper for kosen! Her har vi samlet et knippe oppskrifter og produkter slik at du kan lage glutenfrie kaker, desserter og bakster.

Les mer