Lasagneplater 65 %:
TORO Lasagne er en favoritt for hele familien, både som ordentlig helgekos, eller som noe ekstra godt en vanlig hverdag. Denne kommer med italienske pastaplater og to deilig sausmikser, både tomat- og ostesaus, på ekte italiensk vis. Tilsett kun kjøttdeig, ost, melk, tomat og vann. Server gjerne med brød og frisk salat.
Sett ovnen på 190 °C (over- og undervarme).
Visp Ostesaus med 3 dl melk til pulveret er oppløst. La sausen hvile i 10 minutter.
Brun 600-800 g kjøttdeig i en gryte. Trekk gryten av varmen. Bland godt inn Tomatsaus, og tilsett 5 dl vann og 400 g hakkede tomater. Kok opp under omrøring. Smak til med salt og pepper om du ønsker.
Legg kjøttsaus og plater lagvis (3 lag plater) i en ildfast form (ca. 25×35 cm). Begynn med kjøttsaus. På øverste lag fordeles ostesaus og 150 g ost. NB! Bruk alle pastaplatene for best resultat.
Stek midt i ovnen ca. 30 minutter. La lasagnen hvile i minst 5 minutter før servering. Server gjerne med brød og frisk salat.
Tilbered som anvist, men erstatt kjøttdeig med en liten skivet løk (100g), halve oliven (100 g), grovhakket spinat (100 g), 1 boks røde linser (230 g). Smak til med fennikel og hakket fersk basilikum. Legg på mozzarella i skiver og revet parmesan. (150 g)
Tilberedning ; 400 g hermetisk tomater, 100 g løk, 100 g oliven, i olje, 100 g spinat, 75 g mozzarella, 75 g parmesan, ost, 230 g røde hermetiske linser, 3 dl lettmelk , 5 dl vann
Lasagneplater 65 %: