Scones

TORO Scones er halvgrove scones med havregryn og solsikkekjerner. Ferdig stekt er de luftige, saftige og smaker fantastisk med syltetøy eller ost. Raskt og enkelt og perfekt til helgefrokosten.

Hjemmebakt på en - TORO - tre

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon 70 g

    Per 100 g

    Energi

    680 kJ

    972 kJ

    Energi

    161 kcal

    230 kcal

    Fett

    4,3 g

    6,1 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    0,4 g

    0,6 g

    Karbohydrat

    24 g

    34 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    2 g

    2,8 g

    Kostfiber

    2,2 g

    3,2 g

    Protein

    5,8 g

    8,3 g

    Salt

    1,1 g

    1,5 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    Hvetemel (med melbehandlingsmiddel (askorbinsyre*)), havregryn  6 %, solsikkekjerner 6 %, yoghurt, hvetekli 4 %, solsikkeolje, hevemiddel (bakepulver (dinatriumdifosfat, natriumhydrogenkarbonat, kalsiumfosfat)), rapsolje, glukosesirup, salt, melkeprotein.  *Askorbinsyre er betegnelsen for vitamin C.

  • Tilberedning

    Standard tilberedning

    1.Sett stekeovnen på 225 °C (ved varmluft 215 °C).
    2.Bland posens innhold med 2,5 dl vann og rør sammen.
    3.Del deigen i to og form 2 boller. Legg på stekebrett med bakepapir. Del hver bolle i 4 med en kniv, uten å skjære helt igjennom.
    Bruk litt olje eller mel ved utbaking hvis deigen klisser.
    4.Stek på midterste rille i ca. 15 minutter.
    5.Avkjøl på rist.


    Hjemmebakte scones nytes best nystekt!

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete, Havre

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Oppbevaring etter åpning: Tørt og ikke over normal romtemperatur.

    Holdbarhet etter åpning: Ikke relevant.