Pasta di Napoli familiepakning

Utgått

Pasta di Napoli er en pastarett laget etter italiensk oppskrift. Retten inneholder pata og tomatsaus krydret med basilikum, hvitløk, oregano og rosmarin. Godt for hele familien!

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon 300 g

    Per 100 g

    Energi

    1344 kJ

    448 kJ

    Energi

    318 kcal

    106 kcal

    Fett

    4,8 g

    1,6 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    2,1 g

    0,7 g

    Karbohydrat

    54 g

    18 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    12 g

    4,1 g

    Kostfiber

    3 g

    1 g

    Protein

    13 g

    4,4 g

    Salt

    2,4 g

    0,8 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    Pasta (durumhvete) 71 %, tomat 9 %, stivelse (mais, potet), melk, ost, salt,løk, aroma, sukker, fløte, rapsolje, urter, hvitløk, krydder, fargestoff(paprikaekstrakt)

    Helt uten tilsatt palmeolje

  • Tilberedning

    Standard tilberedning

    1. Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 8 dl vann og 4 dl melk. Rør godt til alt pulveret er oppløst.
    2. Kok opp under grundig omrøring og la det koke 12 minutter uten lokk. Rør om ofte. La retten hvile ca. 4 minutter.

    TIPS: Ønsker du en fyldigere rett, tilsett stekt kjøttdeig.

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Durumhvete

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Holdbarhet etter åpning: Ikke relevant