Pasta Carbonara familiepakning

Pasta Carbonara er en kjent italiensk rett. Den består av pastarør og en lys ostesaus med eggeplomme og persille. I tråd med tradisjonen er pastaretten krydret med grovkvernet sort pepper.

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon 300 g

    Per 100 g

    Energi

    1461 kJ

    487 kJ

    Energi

    345 kcal

    115 kcal

    Fett

    6 g

    2 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    3 g

    1 g

    Karbohydrat

    57 g

    19 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    10 g

    3,4 g

    Kostfiber

    2,1 g

    0,7 g

    Protein

    16 g

    5,2 g

    Salt

    2,5 g

    0,82 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    pasta 77 % (durumhvete), ost 7%, fløtehvetemel, maisstivelse, salt, aroma, eggeplomme 1 %, kvernet sort pepper, hvitløk, persille, farge (betakaroten)

  • Tilberedning

    Standard tilberedning

    1 Ha 6 dl vann og 6 dl melk i en kasserolle. Tilsett posens innhold og rør godt til alt pulveret er oppløst. 2 Kok opp under omrøring og la det koke uten lokk 12 minutter. Rør om ofte. La retten hvile ca. 4 minutter.

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Bygg, Havre, Hvete, Rug, Durumhvete

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Oppbevaring etter åpning: Tørt og ikke over normal romtemperatur.