Panang Curry cooking sauce

Klassisk thailandsk cooking sauce med kokosmelk, sitrongress og hvitløk. Passer til både kjøtt, fisk og skalldyr. Mild variant.

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon 300 g

    Per 100 g

    Energi

    1665 kJ

    555 kJ

    Energi

    399 kcal

    133 kcal

    Fett

    25 g

    8,2 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    21 g

    7 g

    Karbohydrat

    9 g

    3 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    8,1 g

    2,7 g

    Kostfiber

    2,1 g

    0,7 g

    Protein

    33 g

    11 g

    Salt

    1,2 g

    0,4 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    Kokosmelk, vann, panang curry paste (sjalottløk, rød chili, sitrongress,hvitløk, salt, galangal, kaffirlimeskall, spisskummen, koriander), sukker, salt

  • Tilberedning

    Standard tilberedning

    1. Hell posens innhold i en kjele og kok opp
    2. Tilsett rå, tynt strimlet kylling og la det småkoke i 3-4 min
    3. Kutt grønnsakene på skrå, ha dem i kjelen og la det småkoke i 2-3 min

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    KAN INNEHOLDE SPOR AV
    Fisk, Gluten, Peanøtter, Bløtdyr, Skalldyr, Soya

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Oppbevaring etter åpning: Kjølig 2 - 8°C

    Holdbarhet etter åpning: 3 dager