Ovnsrett Siciliana

Utgått

Pastarett med italiensk tomatsaus

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon 350 g

    Per 100 g

    Energi

    1950 kJ

    557 kJ

    Energi

    462 kcal

    132 kcal

    Fett

    16 g

    4,6 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    6 g

    1,7 g

    Karbohydrat

    49 g

    14 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    8,1 g

    2,3 g

    Kostfiber

    13 g

    3,6 g

    Protein

    28 g

    7,9 g

    Salt

    2,1 g

    0,6 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    Pasta (durumhvete) 69 %, tomat, hvetemel, stivelse (mais, potet), løk, sukker,salt, gjærekstrakt, melk, rapsolje, gulrot, selleri, eggeplomme, urter, aroma,hvitløk, sjampinjong, krydder, karri, sennepsfrø, bukkehornskløver

    Helt uten tilsatt palmeolje

  • Tilberedning

    Standard tilberedning

    Pasta
    1.Kok opp ca. 2 liter vann tilsatt 2 ts salt.
    2.Tilsett pasta, la det koke 12 minutter.
    3.Sil vannet fra (rør gjerne inn litt margarin/olje).
    Saus
    1.Brun 400 g kjøttdeig i en kasserolle.
    2.Trekk pannen av varmen. Tøm pulveret over og bland godt.
    3.Tilsett 6 dl vann under omrøring og kok alt 10 minutter. Rør om av og til.

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete, Durumhvete

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Holdbarhet etter åpning: Holdbarhet endres ikke