Mørk kjøttbuljong pulver

Vi i TORO har produsert buljong siden 1946. TORO er den eneste norske buljongen og lages i Arna utenfor Bergen. Brukes som kraftgrunnlag i saus, suppe og gryte.

Hele Norges buljong siden 1946

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon 200 g

    Per 100 g

    Energi

    22 kJ

    11 kJ

    Energi

    6 kcal

    3 kcal

    Fett

    0,2 g

    0,1 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    0 g

    0 g

    Karbohydrat

    0,2 g

    0,1 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    0 g

    0 g

    Protein

    0,8 g

    0,4 g

    Salt

    1,4 g

    0,7 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    proteinekstrakt av soya, gjærekstrakt, salt, kjøttekstrakt 4%, rapsolje, sukker, fargestoff (ammonisert karamell), aroma, krydder, løkekstrakt, persilleekstrakt, selleriekstrakt

    Naturens råvarer - godt bevart
    Helt uten palmeolje

  • Tilberedning

    Standard tilberedning

    1. Matlaging
    Bruk 1-3 ts buljongpulver pr. liter væske, alt etter smak.

    2. Drikkebuljong
    Løs opp 5 ts buljongpulver i 1 liter kokende vann. Tilsett gjerne nyklippet persille.

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Oppbevaring etter åpning: Tørt, mørkt, kjølig i lukket emballasje. Unngå forurensning av produktet.

    Holdbarhet etter åpning: Holdbarheten endres ikke