Mild Sitronsaus

Middagsklar mild sitronsaus til ovnsbaking av laks.

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon 65 g

    Per 100 g

    Energi

    390 kJ

    600 kJ

    Energi

    98 kcal

    150 kcal

    Fett

    8,5 g

    13 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    4,6 g

    7 g

    Karbohydrat

    4,2 g

    6,4 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    0,8 g

    1,3 g

    Protein

    0,7 g

    1 g

    Salt

    0,91 g

    1,4 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    vann, fløte, buljong (vann, blåskjell, gulrot, purreløk, løk, hvitløk, fisk, hvitvinsekstrakt, salt, solsikkeolje, krydderekstrakt), sitronjus, rapsolje, stivelse (mais, ris), salt, sukker, melkeprotein, sitrusfiber, sitronolje, krydder, krydderekstrakt

  • Tilberedning

    Standard tilberedning

    Legg 4 porsjonsbiter med tint laks i en ildfast form (ca. 15 x 20 cm). Dryss over litt salt.
    Hell sausen over laksen i et jevnt lag. Det blir best resultat om sausen nesten dekker fisken.
    Stek retten midt i ovnen i 25-30 minutter ved 180 °C. Dersom fisken er frossen må steketiden forlenges med ca. 10 minutter.Merk at steketiden kan variere med type ovn.

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Oppbevaring etter åpning: Kjølig, 0° - 4° C

    Holdbarhet etter åpning: 3 dager