Marengs Pavlova
TORO Marengs Pavlova gjør det lett å lykkes med marengsbunnen. Marengsen blir sprø utenpå og seig inni, akkurat slik den skal være. Server pavlova med vaniljekrem og friske norske bær. Den perfekte dessert til enhver anledning.
-
Næringsinnhold
Per porsjon 30 g
Per 100 g
Energi
457 kJ
1524 kJ
Energi
108 kcal
359 kcal
Fett
0 g
0 g
Hvorav:
- Mettede fettsyrer
0 g
0 g
Karbohydrat
26 g
85 g
Hvorav:
- Sukkerarter
25 g
83 g
Protein
1,4 g
4,7 g
Salt
0,05 g
0,18 g
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.
-
Ingredienser
sukker, eggehvite, stivelse, syre (sitronsyre), vanillin
-
Tilberedning
Standard tilberedning
MARENGS
1.Sett stekeovnen på 150 °C (ved varmluft 140 °C).
2.Bland posens innhold med 1,5 dl vann.
Pisk kraftig med mikser i 10 minutter til marengsen er stiv.
3.Stryk marengsen utover et stekebrett dekket med bakepapir til ca. 20x30 cm, eller lag en rund marengs ca. 28 cm i diameter.
4.Stek på midterste rille i 60 minutter og avkjøl.
PAVLOVA
1. Pisk ca. 3 dl kremfløte og bland forsiktig inn 3-5 dl vaniljekrem.
2. Fordel kremen på den avkjølte marengsen. Pynt med frukt og bær. -
Allergener
Ja
Nei
Selleri
Egg
Fisk
Gluten
Melk
Sennep
Nøtter
Peanøtter
Lupin
Bløtdyr
Sesamfrø
Skalldyr
Soya
Sulfitt
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet -
Holdbarhet og oppbevaring
Holdbarhet etter åpning: Holdbarhet endres ikke