Mac ‘n’ Cheese

Nyhet

Klassisk amerikansk rett med makaroni og cheesy ostesaus med tre typer ost

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon 385 g

    Per 100 g

    Energi

    2861 kJ

    743 kJ

    Energi

    681 kcal

    177 kcal

    Fett

    35 g

    9 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    19 g

    4,9 g

    Karbohydrat

    62 g

    16 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    11 g

    2,8 g

    Protein

    28 g

    7,2 g

    Salt

    1,4 g

    0,36 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    melk, makaroni 33% (durumhvete, vann), ost 10% (norvegia®, jarlsberg®, cheddar 4%), vann, smør, hvetemelmysepulver, aroma, kajenne, salt

  • Tilberedning

    Mikrobølgeovn

    1. Sett begeret på en tallerken i mikroen, uten å stikke hull i folien
    2. Varm på full effekt. Etter ca. 3 min. høres en lang pipelyd, da er retten ferdig
    3. Vent 30 sek. Ta av folien, rør om og spis

    «Kan også varmes i kokende vannbad i 10 minutter, eller i kjele under stadig omrøring – ikke like raskt, men det funker »

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete, Durumhvete

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Oppbevaring etter åpning: Spises umiddelbart. kan ikke oppbevares etter åpning