Lys buljong Aspik gelé

Aspik er en klar gele laget av buljong. Brukes til kabaret, mousse og glasering.

Hele Norges buljong siden 1946

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon 100 g

    Per 100 g

    Energi

    50 kJ

    50 kJ

    Energi

    10 kcal

    10 kcal

    Fett

    0 g

    0 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    0 g

    0 g

    Karbohydrat

    0,1 g

    0,1 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    0 g

    0 g

    Protein

    3 g

    3 g

    Salt

    1,5 g

    1,5 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    gelatin, salt, gjærekstrakt, sukker, sitronsyre, soyasaus (inneholder glutenfri hvete), maltodekstrin, krydder, hvitløk

    Naturens råvarer - godt bevart

  • Tilberedning

    Standard tilberedning

    1. Løs pulveret opp i 5 dl kokende vann.
    2. Avkjøl til romtemperatur.
    Kabaret: Legg et mønster av f.eks. fisk og skalldyr (eller skinke), egg og grønnsaker i bunnen og sidene på en skål/form.
    Hell ca. 1 dl gelé over og la det stivne. Fyll formen med råvarer og gelé etter eget ønske.
    3. Settes i kjøleskap for å stivne.
    Hvelves på fat før servering.

    Før avkjøling kan litt sitron, eddik eller hvitvin tilsettes.
    For å få mørk gelé, tilsett 6 dråper sukkerkulør.

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Holdbarhet etter åpning: Holdbarheten endres ikke