Løkpulver

Løk antas å være en av de aller eldste dyrkede vekster. Løk ble dyrket allerede 3000 f.Kr. i Egypt. Løk og hvitløk var uten tvil de «krydder» som var mest brukt til å smaksette mat Norden helt frem til vår tid da handelen med orientalske krydder kom i gang og ble allemannseie. Nyttig å vite at én vekt-del løkpulver tilsvarer ca fem vektdeler fersk løk. Løkpulver er velegnet i pizza og pastasauser, løksauser, supper, gryteretter, fiskeretter og mye mer.

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon g

    Per 100 g

    Energi

    0 kJ

    1497 kJ

    Energi

    0 kcal

    357 kcal

    Fett

    0 g

    1,7 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    0 g

    0,3 g

    Karbohydrat

    0 g

    69 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    0 g

    49 g

    Kostfiber

    0 g

    13 g

    Protein

    0 g

    10 g

    Salt

    0,00 g

    0,43 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    løkpulver

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Oppbevaring etter åpning: Tørt, mørkt, romtemperatur

    Holdbarhet etter åpning: Holdbarhet endres ikke