Lofoten fiskesaus

En frisk og syrlig fiskesaus med eple og sitron. Passer perfekt til kokt og stekt fisk, fiskepudding og skalldyr. Hev smaken ved å tilsette frisk persille eller dill.

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon 90 g

    Per 100 g

    Energi

    549 kJ

    610 kJ

    Energi

    132 kcal

    147 kcal

    Fett

    11 g

    12 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    2,6 g

    2,9 g

    Karbohydrat

    7,1 g

    7,9 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    2,6 g

    2,9 g

    Kostfiber

    0,2 g

    0,2 g

    Protein

    1,4 g

    1,6 g

    Salt

    0,72 g

    0,8 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    Olje (solsikke, raps), modifisert stivelse (potet, mais), glukosesirup, eple, eggeplomme, salt, sennepsfrø, aroma, sukker, sitronsyre, gjærekstrakt, sitron, dill, krydder, fargestoff (paprikaekstrakt)

    Helt uten tilsatt palmeolje

  • Tilberedning

    Standard tilberedning

    1.Tøm pulveret i en kasserolle og tilsett 1,5 dl vann og 1 dl melk.
    2.Kok opp under omrøring, bruk visp.
    Kok sausen 1 minutt og rør inn 25 g margarin/smør.
    Tilsett gjerne frisk persille eller dill.

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Holdbarhet etter åpning: Holdbarhet endres ikke