Laurbærblad hele

Lukten av laurbærblad er aromatisk og karakterisk, og kommer spesielt fram når bladene knuses. Laurbærblad er blitt kjent i all europeisk kokekunst i «bouguet garni» som er en blanding av laurbærblad, persille og timian ved koking av kraft til sauser og supper. Ellers brukers laurbærblad i kokevannet til fisk, er uunnværlig i syltet laks, makrell og velegnet ved koking av kjøtt. Egner seg også godt i marinader.

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon g

    Per 100 g

    Energi

    0 kJ

    1310 kJ

    Energi

    0 kcal

    313 kcal

    Fett

    0 g

    8,3 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    0 g

    2,3 g

    Karbohydrat

    0 g

    75 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    0 g

    0 g

    Kostfiber

    0 g

    26 g

    Protein

    0 g

    7,6 g

    Salt

    0,00 g

    0,06 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    laurbærblad

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Oppbevaring etter åpning: Tørt, mørkt, romtemperatur

    Holdbarhet etter åpning: Holdbarhet endres ikke