Lammesaus med urter & rødvin

En perfekt følgesvenn til alt av lammekjøtt - krydret med rosmarin og timian og tilsatt rødvin. Hev smaken ved å tilsette litt av stekesjyen til slutt.

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon 100 g

    Per 100 g

    Energi

    267 kJ

    267 kJ

    Energi

    64 kcal

    64 kcal

    Fett

    4 g

    4 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    2,4 g

    2,4 g

    Karbohydrat

    6,1 g

    6,1 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    1,4 g

    1,4 g

    Kostfiber

    0,2 g

    0,2 g

    Protein

    0,8 g

    0,8 g

    Salt

    0,9 g

    0,9 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    Stivelse, rødvinspulver 17 %, sukker, salt, aroma, kjøttekstrakt, fargestoff (ammonisert karamell, paprikaekstrakt), madeiraekstrakt, løk, rapsolje, urter (rosmarin, timian), gjærekstrakt, syre (vinsyre), tomat, hvitløk, stabilisator (johannesbrødkjernemel)

    Helt uten tilsatt palmeolje

  • Tilberedning

    Standard tilberedning

    1.Tøm pulveret i en kasserolle og tilsett 4,5 dl vann og 0,5 dl fløte.
    2.Kok opp under omrøring, bruk visp. Kok 5 minutter.
    Sausen kan også tilberedes med 4 dl vann og 1 dl melk. For en melkefri saus, tilbered kun med vann.
    Hev smaken ved å erstatte litt av vannet med stekesjy.

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Holdbarhet etter åpning: Holdbarhet endres ikke