Krydderkvern Havsalt

Salt er egentlig ikke et krydder, men et mineral. Men det er ingen tvil om at de fleste av oss vil svare «salt og pepper» på spørsmålet om hvilke kryddere vi bruker oftest! Fra de tidligste tider har saltet hatt enorm betydning somhandelsvare. I tillegg til smaken trenger vi salt for å kunne leve. Uten nok salt får vi ikke musklene til å trekke seg sammen, blodet til å sirkulere og fordøyelsen til å funksjonere som den skal. For mye salt binder vannet i kroppen, og kan være uheldig for blodtrykket. Salt brukes i nær sagt all slags matlagning. Havsalt er et mer grovkornet salt enn vanlig bordsalt, og har en mild og god smak.

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon g

    Per 100 g

    Energi

    0 kJ

    0 kJ

    Energi

    0 kcal

    0 kcal

    Fett

    0 g

    0 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    0 g

    0 g

    Karbohydrat

    0 g

    0 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    0 g

    0 g

    Protein

    0 g

    0 g

    Salt

    0,00 g

    100 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    Havsalt

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Oppbevaring etter åpning: Tørt, mørkt, romtemperatur

    Holdbarhet etter åpning: Holdbarhet endres ikke