Kinesisk szechuan kit

En smakfull kinesisk rett med blant annet chili, paprika og hvitløk. Kitet inneholder ris, toppkrydder og miks for saus og marinade.

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon 410 g

    Per 100 g

    Energi

    2321 kJ

    566 kJ

    Energi

    549 kcal

    134 kcal

    Fett

    14 g

    3,5 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    2,5 g

    0,6 g

    Karbohydrat

    73 g

    18 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    22 g

    5,4 g

    Kostfiber

    2,1 g

    0,5 g

    Protein

    31 g

    7,6 g

    Salt

    2,1 g

    0,5 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    Ris: Polert rundkornet ris. Miks for Kinesisk Szechuan Marinade: Potetstivelse, salt, hvitløk, chilipepper, natriumbikarbonat, ingefær. Kinesisk Szechuan Woksaus: Vann, fruktose, paprika 9 %, tomatpuré, rødvinseddik, salt, fortykningsmiddel (xantangummi), chilipepper, konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), hvitløk, fargestoff (paprikaekstrakt), pepperekstrakt. Toppkrydder: Salt, hvitløk, chilipepper, løk, jalapeñopepper, fargestoff (paprikaekstrakt)

  • Tilberedning

    Standard tilberedning

    1. Mariner kjøttet
    Bland Miks for kinesisk szechuan Marinade og 0,5 dl olje i en bolle.
    Tilsett 400 g kylling- eller svinekjøtt i terninger og bland godt. La det trekke 10 minutter.

    2. Kok risen
    Kok opp 5 dl vann tilsatt ½ ts salt.
    Tilsett risen og la det småkoke i ca 20 min.

    3. Lag woken
    Stek 1 brokkoli i buketter, 1 rødløk i strimler, 1 boks bambusskudd (eller 250 g wokblanding) og legg til siden.
    Stek det marinerte kjøttet og bland inn grønnsakene.
    Hell kinesisk szechuan woksaus over og la koke i 2 min.

    For sterkere smak:
    Bland toppkrydderet i retten før servering eller strø direkte på egen porsjon.

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    KAN INNEHOLDE SPOR AV
    Gluten

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Holdbarhet etter åpning: Holdbarhet endres ikke