Karve

Frøene smaker søtt, karakterisk og friskt. Karve er en av de plantene som er brukt lengst som krydderurt, og brukt i mer en 5000 år. I Norge er karve først og fremst brukt i surkål, pultost og i akevitt. Bruk gjerne karve i brød, kjøttfarser og supper, blant annet ungarsk gulasj.

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon g

    Per 100 g

    Energi

    0 kJ

    1394 kJ

    Energi

    0 kcal

    333 kcal

    Fett

    0 g

    15 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    0 g

    0,6 g

    Karbohydrat

    0 g

    50 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    0 g

    0,6 g

    Kostfiber

    0 g

    38 g

    Protein

    0 g

    20 g

    Salt

    0,00 g

    0,04 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    karve

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Oppbevaring etter åpning: Tørt, mørkt, romtemperatur

    Holdbarhet etter åpning: Holdbarheten endres ikke