Karri malt

Ordet curry er avledet av det hinduiske ordet turcurri og betyr nytelse. Karri er den vanligste krydderblandingen i verden, og har sin bakgrunn i det indiske kjøkken. Karri kan bestå av mellom 10 og 35 ingredienser. Karriblandingen bør freses i olje eller smør i skikkelig varm gryte før de brukes i sauser eller supper. Dette får frem det beste både i aroma og farge i karrien, som ikke kommer frem i «rå» karri. Karri passer godt til kylling, lam og retter av fisk. God til smak setting av fiskeboller, ris og asiatiske gryteretter, sauser og dressinger.

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon g

    Per 100 g

    Energi

    0 kJ

    1191 kJ

    Energi

    0 kcal

    284 kcal

    Fett

    0 g

    11 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    0 g

    2,2 g

    Karbohydrat

    0 g

    33 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    0 g

    0 g

    Protein

    0 g

    13 g

    Salt

    0,00 g

    0,13 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    Gurkemeie, bukkehornskløver, koriander, chilipepper, nellik, dill

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Oppbevaring etter åpning: Tørt, mørkt, romtemperatur

    Holdbarhet etter åpning: Holdbarhet endres ikke