Kantarell- & sjampinjongsaus

En klassisk soppsaus med smak av både kantarell og sjampinjong. Passer spesielt godt til lyst kjøtt, koteletter og som utgangspunkt for din egen saus til viltkjøttet.

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon 100 g

    Per 100 g

    Energi

    465 kJ

    465 kJ

    Energi

    112 kcal

    112 kcal

    Fett

    8 g

    8 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    2,3 g

    2,3 g

    Karbohydrat

    6,4 g

    6,4 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    3,1 g

    3,1 g

    Kostfiber

    0,3 g

    0,3 g

    Protein

    3,3 g

    3,3 g

    Salt

    0,8 g

    0,8 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    Hvetemel, olje (solsikke, raps), sopp 12 % (sjampinjong, kantarell), maisstivelse, salt, gjærekstrakt, glukosesirup,  melkeprotein, aroma, fargestoff (ammonisert karamell, paprikaekstrakt), krydder

    Helt uten tilsatt palmeolje

  • Tilberedning

    Standard tilberedning

    1.Tøm pulveret i en kasserolle og tilsett 2 dl melk og 1 dl vann.
    2.Kok opp under omrøring, bruk visp.
    Kok sausen 5 minutter.
    3.Rør inn 20 g (ca. 1 ss) margarin eller smør.
    Tilsett gjerne stekt bacon og sopp eller erstatt noe av væsken med appelsinjus og fløte.

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Holdbarhet etter åpning: Holdbarhet endres ikke