Kanel hel

Kanel kommer fra eviggrønne trær som tilhører laurbærfamilien, og det er barken fra trærne som gir oss kanel. Hel kanel brukes mye i indisk matlaging og i varme drikker som gløgg og glüwein.

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon g

    Per 100 g

    Energi

    0 kJ

    1034 kJ

    Energi

    0 kcal

    247 kcal

    Fett

    0 g

    1,2 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    0 g

    0,3 g

    Karbohydrat

    0 g

    28 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    0 g

    2,2 g

    Kostfiber

    0 g

    53 g

    Protein

    0 g

    4 g

    Salt

    0,00 g

    0,03 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    Tørket og malt bark fra cassiatreet

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Oppbevaring etter åpning: Tørt, mørkt, romtemperatur

    Holdbarhet etter åpning: Holdbarhet endres ikke