Kålstuing

TORO Kålstuing passer utmerket til kjøttkaker, pølse, røke- og spekesild og fiskekaker.

Original

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon 150 g

    Per 100 g

    Energi

    428 kJ

    285 kJ

    Energi

    101 kcal

    67 kcal

    Fett

    1,8 g

    1,2 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    0,9 g

    0,6 g

    Karbohydrat

    15 g

    10 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    9,6 g

    6,4 g

    Kostfiber

    2,1 g

    1,4 g

    Protein

    5,3 g

    3,5 g

    Salt

    1,4 g

    0,9 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    hvitkål 51 %, hvetemel, stivelse (mais, potet), salt, eggeplomme, sukker, rapsolje, løk, krydder, sennepsfrø

    Naturens råvarer
    Helt uten tilsatt palmeolje

  • Tilberedning

    Standard tilberedning

    1. Kok kål (stor pose) i en kasserolle i 10 minutter med 10 dl vann og 1 ts salt. Ha kålen i et dørslag.
    2. Bland innholdet i sauseposen (liten pose) i kasserollen med 3 dl melk. Kok opp sausen under omrøring.
    3.Bland inn kålen og la stuingen koke 2-3 minutter.

    Tilsett gjerne 1 ss margarin/smør.

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete

    KAN INNEHOLDE SPOR AV
    Melk

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Oppbevaring etter åpning: Romtemperatur

    Holdbarhet etter åpning: Holdbarhet endres ikke