Kålrabistappe

Den originale kålrabistappen siden 1970. Tilbehør til de mest tradisjonsrike norske måltider - passer utmerket til røkt og saltet kjøtt.

Original

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon 130 g

    Per 100 g

    Energi

    393 kJ

    302 kJ

    Energi

    94 kcal

    72 kcal

    Fett

    4,3 g

    3,3 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    0,9 g

    0,7 g

    Karbohydrat

    11 g

    8,6 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    5,5 g

    4,2 g

    Kostfiber

    2,1 g

    1,6 g

    Protein

    1,4 g

    1,1 g

    Salt

    1 g

    0,8 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    kålrabi 45 %, potet, rapsolje, salt, sukker, skummetmelk, gjærekstrakt, emulgator (monoglyserid), krydder, stabilisator (dinatriumdifosfat), antioksidant (natriumdifosfat, askorbylpalmitat, natriumdisulfitt), syre (askorbinsyre), fargestoff (betakaroten)

    Helt uten tilsatt palmeolje

  • Tilberedning

    Standard tilberedning

    1 Kok opp 4 dl vann og 1 ss margarin. Ta kasserollen vekk fra platen og tilsett 1 dl kaldt vann.
    2 Rør inn posens innhold og la det svelle 1 minutt. Rør om før servering.

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Oppbevaring etter åpning: Tørt og ikke over normal romtemperatur

    Holdbarhet etter åpning: Holdbarhet endres ikke