Jegersaus

Jegersaus smaker nydelig sammen med alt av viltkjøtt. Krydret med blant annet persille, einebær og tilsatt sjampinjong og tyttebær for å komplettere smaken på høstens fangst!

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon 100 g

    Per 100 g

    Energi

    309 kJ

    309 kJ

    Energi

    74 kcal

    74 kcal

    Fett

    4,9 g

    4,9 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    2,9 g

    2,9 g

    Karbohydrat

    6,2 g

    6,2 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    3 g

    3 g

    Protein

    1,4 g

    1,4 g

    Salt

    0,9 g

    0,9 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    stivelse, myse, melk, sukker, salt, aroma, kjøttekstrakt, gjærekstrakt, rapsolje, tyttebær, fargestoff (ammonisert karamell, paprikaekstrakt), løk, sjampinjong, syre (sitronsyre), tomat, krydder, persille, einebær

    Helt uten tilsatt palmeolje

  • Tilberedning

    Standard tilberedning

    1. Tøm pulveret i en kasserolle og tilsett 4 dl vann og 1 dl fløte.
    2. Kok opp under omrøring, bruk visp. Kok 5 minutter.

    Tilsett gjerne stekte sjampinjonger.

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Holdbarhet etter åpning: Holdbarhet endres ikke