Jasminris boil in bag

TORO Jasminris er en høykvalitets, thailandsk ris som vokser i samme jord som jasminplantene. Smaken er mild og ren og konsistensen er lett klebrig. TORO Jasminris egner seg godt til alle type retter, særlig krydrede orientalske retter som for eksempel thailandske retter.

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon 175 g

    Per 100 g

    Energi

    917 kJ

    524 kJ

    Energi

    215 kcal

    123 kcal

    Fett

    0,4 g

    0,2 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    0 g

    0 g

    Karbohydrat

    47 g

    27 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    0 g

    0 g

    Kostfiber

    1,4 g

    0,8 g

    Protein

    5,1 g

    2,9 g

    Salt

    0,00 g

    0,00 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    Avskallet hvit Jasminris

  • Tilberedning

    Standard tilberedning

    1. Kok opp vann (8 dl slik at det dekker posen), tilsett evt. 1 ts salt. Ønsker du å koke opp flere poser, bruker du ca 5 dl mer vann for hver pose. Legg ønsket antall risposer i det kokende vannet (2 porsjoner per pose). La risen koke i 13 minutter.
    2. Løft risposen opp med en gaffel. La vannet renne av.
    3. Åpne posen ved å rive perforeringen
    4. Anrett risen på tallerken eller i en serveringsskål.

    Tips: Egner seg godt til orientalske retter, som TORO Bali kyllinggryte

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Oppbevaring etter åpning: Tørt, ikke over normal romtemperatur. Lukket emballasje.

    Holdbarhet etter åpning: Holdbarhet endres ikke