Italiensk lasagne familiepakning

Lasagne er en favoritt for hele familien, både som ordentlig helgekos, eller som noe ekstra godt en vanlig hverdag. TORO Italiensk Lasagne kommer med pastaplater og to deilige sauser, både tomat- og ostesaus, på ekte italiensk vis!

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon 350 g

    Per 100 g

    Energi

    2401 kJ

    686 kJ

    Energi

    574 kcal

    164 kcal

    Fett

    27 g

    7,7 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    14 g

    4 g

    Karbohydrat

    46 g

    13 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    12 g

    3,5 g

    Protein

    35 g

    10 g

    Salt

    2,4 g

    0,7 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    Italienske Lasagneplater 68 %: durumhvete Tomatsaus 24 %: tomat 25 %, fløte, sukker, stivelse, løk, krydder, aroma (inneholder ost), gulrot, selleri, gulrotekstrakt, hvitløk, rapsolje, syre (sitronsyre), kajennepepper Ostesaus 8%: modifisert stivelse, fløte, melk, stivelse, Parmesan 5 %, salt, solsikkeolje, aroma, ost 4 %, rapsolje, glukosesirup, hvitløk, gjærekstrakt, ostearoma, løk, krydder. 

    Helt uten tilsatt palmeolje

  • Tilberedning

    Standard tilberedning

    1. Sett stekeovnen på 225 °C (over- og undervarme).
    2. Tøm posen merket Ostesaus i en bolle. Tilsett 3 dl melk. Visp godt til alt pulveret er oppløst. La sausen hvile 10 minutter.
    3. Brun 600-800 g kjøttdeig godt i en gryte eller stor stekepanne. Trekk pannen av varmen, tøm posen merket tomatsaus over og bland godt. Tilsett 5 dl vann og ca. 400 g hakkede tomater. Gi et oppkok under omrøring.
    4. Bruk en ildfast form som rommer 3 liter (ca. 25x35 cm). Legg kjøttsaus og lasagneplater lagvis, 3 lag plater. Begynn med kjøttsaus. Rør opp igjen ostesausen, og fordel jevnt på toppen. Strø over 150-200 g ost.
    5. Stek lasagnen 15-20 minutter midt i ovnen. La den hvile 5 minutter før servering.
    6. Server med brød og frisk salat.

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Durumhvete

    KAN INNEHOLDE SPOR AV
    Egg

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Holdbarhet etter åpning: Holdbarhet endres ikke