Hvitløkspulver
Hvitløkspulver lages ved at hvitløkfedd tørkes, males og siktes ut i ønsket grovhetsgrad. Ved bruk av hvitløkpulver kan det være nyttig å vite at én vekt del hvitløkpulver tilsvarer fem vektdeler fersk hvitløk. Hvitløkpulver passer til mange retter, men står utvilsomt særdeles godt til kjøtt av lam, svin og kylling. Dessuten står hvitløk godt til pizza, pastaretter, samt asiatiske og meksikanske gryteretter. Hvitløk i pizzasauser og tomatsauser til pasta blir spesielt pikant dersom man surrer hvitløken i olivenolje sammen med basilikum før man tilsetter de øvrige ingrediensene. Ellers passer hvitløk til dressinger, salater, kryddersmør, supper og sauser.
-
Næringsinnhold
Per porsjon g
Per 100 g
Energi
0 kJ
1615 kJ
Energi
0 kcal
385 kcal
Fett
0 g
0,7 g
Hvorav:
- Mettede fettsyrer
0 g
0,2 g
Karbohydrat
0 g
73 g
Hvorav:
- Sukkerarter
0 g
2,4 g
Kostfiber
0 g
9 g
Protein
0 g
17 g
Salt
0,00 g
0,15 g
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.
-
Ingredienser
hvitløk
-
Allergener
Ja
Nei
Selleri
Egg
Fisk
Gluten
Melk
Sennep
Nøtter
Peanøtter
Lupin
Bløtdyr
Sesamfrø
Skalldyr
Soya
Sulfitt
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet -
Holdbarhet og oppbevaring
Oppbevaring etter åpning: Tørt, mørkt, romtemperatur
Holdbarhet etter åpning: Holdbarhet endres ikke