Hveteboller

TORO Hveteboller gir deg vellykkede boller hver gang! Enkel fremgangsmåte og med en deig som ikke klisser blir bakeprosessen lett som en lek. Resultatet er luftige, myke og velduftende boller.

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon 60 g

    Per 100 g

    Energi

    771 kJ

    1285 kJ

    Energi

    182 kcal

    304 kcal

    Fett

    4,8 g

    8 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    1 g

    1,6 g

    Karbohydrat

    29 g

    49 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    6,6 g

    11 g

    Protein

    4,9 g

    8,2 g

    Salt

    0,34 g

    0,56 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    Hvetemel (med melbehandlingsmiddel (askorbinsyre*)), sukker, rapsolje, tørrgjær, salt, kardemomme. *Askorbinsyre er betegnelsen for vitamin C.

  • Tilberedning

    Standard tilberedning

    1.Tøm posens innhold i bakebollen. Tilsett 3 dl lunkent vann (ca. 37 °C) og 50 g smeltet smør eller 1/2 dl flytende margarin.
    2.Bland sammen og elt deigen 5 minutter i kjøkkenmaskin med eltekrok på middels hastighet. (Uten kjøkkenmaskin, bruk lunkent vann og elt for hånd i minimum 10 minutter).
    3.La deigen heve tildekket i 10 minutter.
    4.Rull deigen til en pølse og del den i 12-16 deler. Trill ut boller og sett dem på et stekebrett med bakepapir og hev tildekket i ca. 1 time, eller til dobbel størrelse.
    5.Stek ved 225 °C (ved varmluft 215 °C) på midterste rille i ca. 10 minutter og avkjøl på rist.
    Pensle bollene med egg eller melk før steking for ekstra fin overflate.

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Holdbarhet etter åpning: Holdbarhet endres ikke