Hveteboller
TORO Hveteboller gir deg vellykkede boller hver gang! Enkel fremgangsmåte og med en deig som ikke klisser blir bakeprosessen lett som en lek. Resultatet er luftige, myke og velduftende boller.
Hjemmebakt på en - TORO - tre
-
Næringsinnhold
Per porsjon 60 g
Per 100 g
Energi
771 kJ
1285 kJ
Energi
182 kcal
304 kcal
Fett
4,8 g
8 g
Hvorav:
- Mettede fettsyrer
1 g
1,6 g
Karbohydrat
29 g
49 g
Hvorav:
- Sukkerarter
6,6 g
11 g
Protein
4,9 g
8,2 g
Salt
0,34 g
0,56 g
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.
-
Ingredienser
Hvetemel (med melbehandlingsmiddel (askorbinsyre*)), sukker, rapsolje, tørrgjær, salt, kardemomme. *Askorbinsyre er betegnelsen for vitamin C.
-
Tilberedning
Standard tilberedning
1.Tøm posens innhold i bakebollen. Tilsett 3 dl lunkent vann (ca. 37 °C) og 50 g smeltet smør eller 1/2 dl flytende margarin.
2.Bland sammen og elt deigen 5 minutter i kjøkkenmaskin med eltekrok på middels hastighet. (Uten kjøkkenmaskin, bruk lunkent vann og elt for hånd i minimum 10 minutter).
3.La deigen heve tildekket i 10 minutter.
4.Rull deigen til en pølse og del den i 12-16 deler. Trill ut boller og sett dem på et stekebrett med bakepapir og hev tildekket i ca. 1 time, eller til dobbel størrelse.
5.Stek ved 225 °C (ved varmluft 215 °C) på midterste rille i ca. 10 minutter og avkjøl på rist.
Pensle bollene med egg eller melk før steking for ekstra fin overflate. -
Allergener
Ja
Nei
Selleri
Egg
Fisk
Gluten
Melk
Sennep
Nøtter
Peanøtter
Lupin
Bløtdyr
Sesamfrø
Skalldyr
Soya
Sulfitt
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktetTYPE GLUTEN
Hvete -
Holdbarhet og oppbevaring
Holdbarhet etter åpning: Holdbarhet endres ikke