Grove rundstykker

TORO Grove rundstykker er en bakemiks til nydelige grove rundstykker. Ferdig stekt er de saftige, luftige og høye slik hjemmebakte rundstykker skal være. Gjær er blandet med melet, så du tilsetter kun vann og olje.

Hjemmebakt på en - TORO - tre

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon 70 g

    Per 100 g

    Energi

    788 kJ

    1125 kJ

    Energi

    186 kcal

    266 kcal

    Fett

    3,4 g

    4,9 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    0,4 g

    0,5 g

    - Enumettede fettsyrer

    0,1 g

    0,2 g

    - Flerumettede fettsyrer

    0,1 g

    0,2 g

    Karbohydrat

    30 g

    43 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    0,9 g

    1,3 g

    Kostfiber

    3,9 g

    5,6 g

    Protein

    6,9 g

    9,8 g

    Salt

    0,59 g

    0,84 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    Hvetemel (med melbehandlingsmiddel (askorbinsyre*)), fullkornshvetemel 37 %, havregryn 11 %, tørrgjær,  rugmalt, salt.

  • Tilberedning

    11

    1.Tøm posens innhold i bakebollen. Tilsett 4 dl (400 g) kaldt vann og 3-4 ss olje.
    2.Bland sammen og elt deigen 5 minutter i kjøkkenmaskin med eltekrok på middels hastighet. (Uten kjøkkenmaskin, bruk lunkent vann og elt for hånd
    minimum 10 minutter).
    3.La deigen heve tildekket i 10 minutter.
    4.Rull deigen til en pølse og del i 12 deler. Trill til rundstykker og sett dem på stekebrett med bakepapir og hev tildekket i ca. 30 minutter, eller til dobbel størrelse.
    NB.Bruk litt olje om deigen klisser.
    5.Pensle rundstykkene med vann og stek ved 220 °C på midterste rille i ca. 20 minutter og avkjøl på rist.

    Hjemmebakte rundstykker nytes best nystekt!
    Oppbevar i lukket plastpose, eller frys rundstykkene.

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete, Rug, Havre

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Oppbevaring etter åpning: Tørt og ikke over normal romtemperatur.

    Holdbarhet etter åpning: Ikke relevant.