Garam Masala

Navnet Garam Masala betyr «sterke krydder», og er en av de viktigste krydderblandingene i det indiske kjøkkenet. Den brukes i de fleste grønnsak- og kjøttretter som krever sterk mat. Garam Masala er et aromatisk og smaksrik krydder med tydelig karakter av kardemomme og spiskummin. Garam Masala tilsettes på slutten av koketiden. Man drysser den over maten slik at lukten blander seg med dampen fra maten og krydderaromaen trekker inn i retten.

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon g

    Per 100 g

    Energi

    0 kJ

    1448 kJ

    Energi

    0 kcal

    344 kcal

    Fett

    0 g

    12 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    0 g

    2,7 g

    Karbohydrat

    0 g

    35 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    0 g

    2,7 g

    Kostfiber

    0 g

    28 g

    Protein

    0 g

    11 g

    Salt

    0,00 g

    0,00 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    koriander, ingefær, spisskum, sort pepper, muskat, kanel, kardemomme, laurbærblad, nellik

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Oppbevaring etter åpning: Tørt, mørkt, romtemperatur

    Holdbarhet etter åpning: Holdbarhet endres ikke