Fri Glutenfri Bergensk Fiskesuppe

Nyhet

TORO Fri Glutenfri Bergensk Fiskesuppe er en glutenfri kremet fiskesuppe med biter av gulrot, purre og gressløk. Suppen passer perfekt med biter av fisk og skalldyr. Serveres med glutenfritt brød.

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon 250 g

    Per 100 g

    Energi

    350 kJ

    140 kJ

    Energi

    83 kcal

    33 kcal

    Fett

    1,5 g

    0,6 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    0,5 g

    0,2 g

    Karbohydrat

    13 g

    5,1 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    5,3 g

    2,1 g

    Protein

    4 g

    1,6 g

    Salt

    1,9 g

    0,76 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    maisstivelse, melk, salt, fisk (sei) 7%, sukker, olje (raps, solsikke), gulrot 4%, purre 3%, løk, sellerirot, aroma, syre (sitronsyre), glukosesirup, gressløk, melkeprotein, krydder, fargestoff (karotener)

  • Tilberedning

    Standard tilberedning

    1.Rør ut posens innhold i 8 dl vann og 2 dl melk
    2.Kok opp under omrøring og la suppen småkoke i 10 minutter.

    Mildere? Erstatt noe melk med fløte.
    Mer smak? Smak til med gressløk og sitronsaft.

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Oppbevaring etter åpning: Tørt og ikke over normal romtemperatur, i lukket emballasje.